Bulvės su Tofu ir Šparaginėmis pupelėmis
Reikės:
- 10 bulvių
- 200g šparaginių pupelių
- 150g tofu
- 1 svogūno
- 1 morkos
- 1 š. krapų (naudojau šaldytus)
- 1 a.š. vištienos prieskonių
- 1 a.š. himalajų druskos
- 2 a.š. kumino
- 4-5 šaukštai aliejaus
- Šiek tiek vandens daržovių troškinimui
Gaminame:
- Supjaustykite visas daržoves ir tofu.
- Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite bulves. Po 5 minučių suberkite ir likusias daržoves (išskyrus tofu), pakepkite dar 5 minutes.
- Įpilkite šiek tiek vandens, uždenkite dangtį ir troškinkite apie 10 minučių. Karts nuo karto pamaišykit ir patikrinkit ar pakanka vandens.
- Nuimkite dangtį, jei yra likę vandens, leiskit jam išgaruoti.
- Sekančiam žingsniui galite naudoti atskirą keptuvę, bet aš dažniausiai per daug tingiu, tad tiesiog pastumiu daržoves į vieną keptuvės šoną ir atlaisvintoje vietoje apkepinu tofu. Įpilkit šaukštą aliejaus ir suberkit vištienos prieskonius ir kuminą. Suberkite tofu gabalėlius ir pakepinkite minutę.
- Įberkite druskos, krapų ir gerai viską išmaišykit. Uždenkit dangtį ir pakepkit dar kelias minutes.
Štai ir viskas! Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą