Šiuos sojų kubelius dedu į tortilijas, bet galima valgyti ir vienus arba mirkyti į padažą, valgyti su ryžiais, ar kuo tik norisi.
Reikės:
Sojos kubelių
Kario ir saldžios paprikos prieskonių
Pomidorų padažo
Avižų dribsnių
Aliejaus kepimui
O receptas be galo paprastas:
- Išverdi sojos kubelius su norimais prieskoniais (apie 10-15minučių).
- Nupili ir nuspaudi vandenį.
- Sumaišai su kariu ir saldžios paprikos prieskoniais (ar kitais mėgstamais) ir pomidorų padažu, taip, kad viskas būtų padengta ir galėtų gražiai aplipti džiūvesėliais.
- O vietoj džiūvesėlių naudoju šviežiai maltus avižų dribsnius. Taigi apvoliojam avižų dribsniuose ir kepam ant įkaitinto aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
- Stengiamės visko nesuvalgyti, kad liktų norimam patiekalui.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą