Flickr Images

2016 m. sausio 16 d., šeštadienis

Daržovių Troškinys su Baklažanais ir Kokosų Pienu

Sveiki :) šiandien su jumis dalinuosi jau senu savo receptu, labai nustebau kai neradau jo savo bloge, nes jis tikrai yra vertas čia būti. Kadangi troškinys iš daržovių, tai variacijų gali būti įvairių, leiskit pasireikšti savo fantazijoms! Na o jei kulinarija nėra jūsų geras draugas, tuomet sekit instrukcijas ir turėsit tikrai skanią vakarienę.





Reikės:
  • 10 bulvių
  • 1 saldžioji bulvė
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • cukinija
  • 2 baklažanai (supjausčius 30min pamarinuoti su druska, nuplauti)
  • 150g. tofu
  • šparaginių pupelių
  • 3 skiltelės česnako
  • aliejaus kepimui
  • ~ 1 šaukštas kario
  • šiek tiek garam masala
  • ~ 2 šaukštai kmyninio kumino
  • kokosų pieno ir vandens pagal norimą tirštumą
Kaip gaminau:
  1. Viską susipjausčiau. Pirmiausia pradėjau virti bulves su morkom, įbėriau šiek tiek garam masala prieskonių, himalajų druskos, po to sudėjau šparagines pupeles, saldžiąsias bulves ir baklažanus su cukinijom.
  2. Kol daržovės troškinosi, kitoje keptuvėje pakepinau kario prieskonius su kmyniniu kuminu, subėriau tofu kubelius ir svogūnus, įspaudžiau česnakus viską kelias minutes pakepinau.
  3. Patikrinau ar daržovės išvirė ir nupyliau dalį vandens, galima palikti vos vos ant dugno arba daugiau, visgi man skaniau, kai skysčių yra daugiau. smile emoticon
  4. Sumaišiau tofu su daržovėmis, įbėriau šiek tiek druskos ir kokosų pieno (naudojau riebų, daugiau nei 80% kokosų ekstrakto). Patroškinau porą minučių, kad susibalansuotų skoniai. TO BU LA
P.S. Labai labai skanu su naminiais pomidorais:))) jau laukiu vasaros kada gamta mus lepins vietinėmis sunokusiomis, skaniomis daržovėmis ir vaisiais...

P.P.S. Mano naujienas galite sekti instagram ir facebook puslapiuose. :)

Viktorija

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą