Flickr Images

2016 m. spalio 1 d., šeštadienis

Traškūs Sojos Gabalėliai

Sveiki, jau kurį laiką galvoju keisti savo blogo pavadinimą, bet vis labiau suprantu, kad man jis labai tinka. Kaip ir dauguma receptų - šis gimė iš tingėjimo. Kai norisi itin skaniai, bet paprastai, praverčia pabūti "Lazy Vegan".



Šiuos sojų kubelius dedu į tortilijas, bet galima valgyti ir vienus arba mirkyti į padažą, valgyti su ryžiais, ar kuo tik norisi.

Reikės:

Sojos kubelių
Kario ir saldžios paprikos prieskonių
Pomidorų padažo
Avižų dribsnių
Aliejaus kepimui

O receptas be galo paprastas:

  1. Išverdi sojos kubelius su norimais prieskoniais (apie 10-15minučių). 
  2. Nupili ir nuspaudi vandenį. 
  3. Sumaišai su kariu ir saldžios paprikos prieskoniais (ar kitais mėgstamais) ir pomidorų padažu, taip, kad viskas būtų padengta ir galėtų gražiai aplipti džiūvesėliais. 
  4. O vietoj džiūvesėlių naudoju šviežiai maltus avižų dribsnius. Taigi apvoliojam avižų dribsniuose ir kepam ant įkaitinto aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. 
  5. Stengiamės visko nesuvalgyti, kad liktų norimam patiekalui.
Skanaus!

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą