Reikės:
- 10 bulvių
- 1 saldžioji bulvė
- 1 morka
- 1 svogūnas
- cukinija
- 2 baklažanai (supjausčius 30min pamarinuoti su druska, nuplauti)
- 150g. tofu
- šparaginių pupelių
- 3 skiltelės česnako
- aliejaus kepimui
- ~ 1 šaukštas kario
- šiek tiek garam masala
- ~ 2 šaukštai kmyninio kumino
- kokosų pieno ir vandens pagal norimą tirštumą
- Viską susipjausčiau. Pirmiausia pradėjau virti bulves su morkom, įbėriau šiek tiek garam masala prieskonių, himalajų druskos, po to sudėjau šparagines pupeles, saldžiąsias bulves ir baklažanus su cukinijom.
- Kol daržovės troškinosi, kitoje keptuvėje pakepinau kario prieskonius su kmyniniu kuminu, subėriau tofu kubelius ir svogūnus, įspaudžiau česnakus viską kelias minutes pakepinau.
- Patikrinau ar daržovės išvirė ir nupyliau dalį vandens, galima palikti vos vos ant dugno arba daugiau, visgi man skaniau, kai skysčių yra daugiau. smile emoticon
- Sumaišiau tofu su daržovėmis, įbėriau šiek tiek druskos ir kokosų pieno (naudojau riebų, daugiau nei 80% kokosų ekstrakto). Patroškinau porą minučių, kad susibalansuotų skoniai. TO BU LA
P.P.S. Mano naujienas galite sekti instagram ir facebook puslapiuose. :)
Viktorija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą