Sveiki,
šiandien su jumis pasidalinsiu paprastu, bet mūsų labai mėgstamu bandelių receptu. Bandelėms vis planuoju pasigaminti tešlą pati, bet pritingiu ir nusiperku šaldytos, bemielės tešlos. Bet tikiuosi, kad jau greitai prisiruošiu ir pasidalinsiu su jumis nauju, labai skaniu, naminiu bandelių tešlos receptu. :)
šiandien su jumis pasidalinsiu paprastu, bet mūsų labai mėgstamu bandelių receptu. Bandelėms vis planuoju pasigaminti tešlą pati, bet pritingiu ir nusiperku šaldytos, bemielės tešlos. Bet tikiuosi, kad jau greitai prisiruošiu ir pasidalinsiu su jumis nauju, labai skaniu, naminiu bandelių tešlos receptu. :)
Bandelėms reikės:
- Bemielės šaldytos tešlos lapelių (iš 6 lapelių gaunasi 12 bandelių)
- Obuolių
- Cinamono
- Rudojo cukraus
- Juodojo šokolado
- Graikinių riešutų arba mėgstamų uogų/ uogienės
- Šiek tiek augalinio pieno aptepti bandelėms
Gaminimo eiga:
- Tešlos lapelius išdėliojam ant stalo, pabarstyto miltais, ir atšildom. Atšilus tešlai lapelius iškočiojam ir perpjaunam pusiau.
- Obuolius nulupam ir supjaustom nedideliais gabalėliais, sumaišom su cinamonu ir ruduoju cukrumi.
- Šokoladą susmulkiname nedideliais gabalėliais.
- Ant pusės lapelio dedame obuolius, šokolado gabalėlius bei riešutus arba uogas ir uždengiame kita puse. Kraštus užvyniojame, viršuje keliose vietose įpjaunam ir visą bandelę aptepam augaliniu pienu.
- Bandeles kepam apie 20 minučių 180C, kol gražiai parunda.
Komentarų nėra :
Rašyti komentarą