Sekmadienio pusryčiai yra kažkas stebuklingo, tai laikas tiesiog tau, kai gali pabūti su savimi ir pusryčiauti kad ir tris valandas, niekur neskubant, mėgaujantis kiekvienu kąsneliu. Taip valgyti turėtume visuomet, neskubėdami, susitelkdami tik į šią akimirką, bet dėja... Ne visada pavyksta, tačiau sekmadienį kiekvienas galim sau leisti atsipūsti. :)
Receptas:
Receptas:
- 3 sutarkuoti obuoliai
- 1 gerai sunokęs bananas, supjaustytas griežinėliais
- 250ml sojų pieno + 1 a.š. obuolių sidro acto
- 250ml miltų (naudojau speltos ir šiek tiek kukurūzų)
- 1/2 a.š. sodos
- 1 š. rudojo cukraus
- Į pieną įpilti šaukštelį acto ir palikti 5 minutėm.
- Miltus išmaišyti su soda, supilti pieną, išmaišyti.
- Sudėti tarkuotus obuolius, cukrų, viską gerai išmaišyti ir galiausiai suberti bananus. Išmaišyti tešlą ir kepti gerai įkaitintoje keptuvėje ant šiek tiek aliejaus.
Ar tinka kitos rūšies augalinis pienas, kodėl reikia pilti acto?
AtsakytiPanaikinti